Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2016 22:55 - Ще успее ли Левски да спре хегемонията на Лудогорец
Автор: futbolniprognozi2 Категория: Спорт   
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.07.2016 22:56


imageЛевски завърши на 2-ро място през миналия сезон далеч зад лидера Лудогорец. Сините обаче в дадени моменти успяваха да притиснат своя противник и на полусезона все още не беше ясно кой ще бъде шампион. Въпреки добрата кампания в Левски решиха, че трябва да сменят треньора и Стойчо Стоев отстъпи мястото си на Люпко Петрович още преди да е свършил предния сезон. През лятото пък и в ръководството на клуба настъпиха катаклизма и директора Георги Иванов - Гонзо напусна в посока Черно Море, където ще бъде треньор. Стигна се до назначаването на Андрей Желязков - Жужо и Станислав Ангелов на важни постове в клуба. Всичко това стана по време на подготовката, което разбира се забави и селекцията на отбора.

Въпреки всички тези катаклизми Левски ще стартира първенството с амбицията да спре доминацията на Лудогорец. Дали обаче е възможно това да стане е друг въпрос. Зелените изглеждат много подреден клуб, а трансферните суми които хвърлят за класни играчи показват че амбицията на Лудогорец е нова титла. Левски обаче има стабилен отбор и с доста работа и правилни трансфери може да застраши доминацията на разградчани. Ето и къде са плюсовете на сините преди старта на първенството.

Левски изглежда много стабилен на вратарския пост. Там сините разполагат с двама много качествени вратари, които натрупаха и сериозен опит в българския футбол - Боян Йоргачевич и Иван Чворович. В защита към стабилните Александър Александров и Сърджан Лукин, Левски добави и представилия се на ниво с екипа на Славия през миналия сезон - Димитър Пиргов. В средата на терена обаче сините изглеждат много стабилно. Там за титулярни места ще спорят Георги Костадинов, Джереми Де Нойер, Мехди Бурабия, Божидар Краев, Франсис Нар и Хеан Деса. Към тази група може да добавим и новото попълнение - Антонио Аниете. Испанеца има опит по българските терени и може да играе, както на върха на атаката така и в по-задни позиции.

Големия коз за Левски в битката за титлата обаче се казва Люпко Петрович. Носителят на КЕШ сръбски специалист е врял и кипял в такива битка и се очаква да дигне нивото на Левски. Петрович знае как се печелят трудните мачове в първенството, а това е голям плюс за състава на Левски.



Тагове:   Лудогорец,   левски,   А група,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930