Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2013 10:30 - Реал Мадрид - Барселона Онлайн, Гледай тук на живо
Автор: futbolniprognozi2 Категория: Спорт   
Прочетен: 1901 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.10.2017 20:44


Реал Мадрид - Барселона на живо, ОНЛАЙН, Гледай Ел Класико, 02.03.2013 - 22:00 часа, Примера Дивисион

РЕАЛ МАДРИД v БАРСЕЛОНА на ЖИВО със звук и картина от тук!

Реал Мадрид ще приеме Барселона в интригуващ мач от Примера Дивисион. Двата отбора играха съвсем наскоро и все още спомена е пресен! Припомняме Ви, че Реал Мадрид буквално премаза Барселона на Камп Ноу в мач от Купата на Испания и остави "каталунците" да ближат рани след 1-3 в тяхна полза. 


Реал Мадрид нямат много шансове за титлата в Примера Дивисион и на шега или насериозно заявиха, че срещу Барселона на своя "Сантяго Бернабеу" ще излезнат не с мотивация за още една победа, а точно обратното, с резерви и няма да играят за нищо. Жозе е предвидил, че предстоящия им мач срещу Манчестър Юнайтед в турнира Шампионска лига ще е далеч по-важен и имаш значение, отколкото безмислената надпревара в Примера, където не могат и да мечтаят да настигнат Барселона!

Въпреки всичко за феновете е добре "Белият балет" да покаже отново силната игра, с която смаза Барса, а и при тях тези мачове, това Ел Класико винаги има значение. Другото интересно е, че на Сантяго Бернабеу домакините са доста непоколебими и дори Барселона не ги плаши. Барселона вече позабравиха кога за последно надиграха тима на Реал Мадрид, тук на Бернабеу, и не би трябвало от домакините да им позволят да си припомнят този факт. Специалния затегна здраво коланите след последните издънки на клуба и се вижда, че неговите тактики дават резултат!

image
Когато искат Реал Мадрид наистина могат да бъдат непобедени, като няма никакво значение Лео Меси и другите звезди, те просто биват един вид "скопявани" от добре подготвения тим на "белия балет". Реал Мадрид трябва да спасят по някакъв начин сезона, и този начин остава Купата и Шампионска лига!

Така желания трофей от Шампионска лига твърде лесно им се измъква напоследък, но като че ли тази година нещата не стоят така и се вижда някаква светлина в тунела! Барселона в същото време ще пробват на всяка цена да вкарат поне три гола на своя смъртен враг.

Излагацията, на която бяха подложени е голяма и няма как да експериментират с резерви, а както съобщават и от треньорския щаб - Барса изкача с всичко най-добро в търсене на възмездие! Меси е в отлична форма, бележи несъмнено много голове, но повечето от тях идват от далеч по-слаби съперници! Какво ще се случи днес все още не е ясно, но пък букмейкърите взеха сериозно да намалят коефициента за победа на гостите!

Новината за резервния състав, с които Реал ще излезе съвсем побърка коефициентите и хората залагащи промениха своя възглед над двубоя! Имайте едно на ум, но аз лично смятам, че: 

Реал Мадрид отново ще смаже Барселона!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031