Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2012 23:58 - Футболни прогнози Англия Висша Лига 29-12-2012
Автор: futbolniprognozi2 Категория: Спорт   
Прочетен: 2350 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.08.2013 21:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съндърланд - Тотнъм: Според Мартин О"Нийл Тотнъм се надяват на лесен мач, но "котараците" нямат никакво намерение да им подарят трите точки. О"Нийл няма да може да разчита на Дани Роус, но пък Джон Ошей се завръща в игра. Дейвид Мейлър пък бе повикан от Хъл Сити, където играе под наем, за да подсили отбора, така че домакините излизат в добре построен състав. За Тотнъм,Клинт Демпси и Том Хъдълстоун имат голям шанс за завръщане, след като и двамата получиха неприятни контузии в коляното, но след последните медицински прегледи надеждите са големи. Заедно с тях се очаква и голямото завръщане на защитника Екото, а с него ще видим и Скот Паркър който скъса ахилес и все пак се възстанови доста бързо за подобен тип тежка контузия, и Муса Демебле също трябва да е на крака, след като имаше проблеми в мача срещу Астън Вила. Единствения проблемен остава защитника Кабул, но има кой да го замести подобаващо. Прогноза: Гол/Гол , букмейкър Bet365

Манчестър Юнайтед - Уест Бромич: Един двубой, който ще си заслужава да се гледа! И двата отбора са големи голаджии, като разбира се Уест Бромич са далеч от постиженията на домакините, но не трябва да ги подценяваме! Манчестър Юнайтед имаха тежки мачове и макар че не допуснаха нито едно поражение в близките седмици, допуснаха доста голове. Освен това няма ги отново Уейн Рууни, Скоулс, и още няколко титуляра, което отсъствие неминуемо се усеща. Уест Бромич пък са на път да прескочат няколко места с една евентуална победа, тъй като към момента са с равен брой точки с Евертън и Тотнъм, като явно заявяват, че имат голямо желание да се пробват в турнира на богатите. Много анализатори слагат прогноза за голям брой голове в този мач, само че аз мисля, точно обратното, тъй като умората няма как да се избегне, а и по празници, не е прието да се играе на максимум! Прогноза: Под 2,5 гола

Фулъм - Суонзи:
Отново интересен мач, подплътен с българско участие. Фулъм ще гони за пореден път успеха, но дали ще имат силите за това е трудно да отбележим. Бербо се опита да изригне в изминалия кръг, нанесе своя гол, съблече тениската, радва се като малко дете, и накрая в последните минута на мача всичко пропадна, след една хубава дузпа и равенство. Суонзи не са никак лесен съперник и това личи от коефициентите дадени от водещите букмейкъри. Лебедите, както се наричат още Суонзи напредват и лека полека гонят целта си, а именно да останат за пореден път в елита на Англия. Имат голям шанс да измъкнат повече от точка тук, дори като гости, тъй като няма какво да си кривим душата - Фулъм не стават! Дори и с Бербатов, който безспорно е талант, не може само той да печели мача! Рисковано, но прогнозирам победа на Суонзи и то при вероятност от над 60%!
Активирай 100 лева бонус за мачовете в Англия само тук, при регистрация!

Норич - Манчестър Сити: Крис Хютън няма никакви проблеми преди този домакински мач, срещу неудобния Манчестър Сити. Домакините продължават да играят без присъствието на защитника Стивън Уитакър, но той както и Андрю Сърман липсват от доста време, така че няма да окажат никакво влияние над играта на Норич. Раян Бенет е напълно възстановен и ще играе титуляр. Послдедния кръг Норич отново срещнаха отбор от Топ 3 в лицето на Челси. Играха мъжки и допуснаха само един гол. Сега обаче определено ще са уморени и това ще е добър знак за Сит, които пък се спънаха в Съндърланд в изминалия кръг. Това, че загубиха в предния кръг, не означава, че не могат и да го повторят, защото много играчи са с проблеми при гостите. Единствените завръщащи се в игра са Самир Насри и защитника Гаел Клиши. Говори се, че и Карлос Тевес ще е на линия, но ще се решава до последния момент. Пабло Забалета пък е с проблеми след удар в главата, а черната перла на отбора Марио  Балотели е с настинка или някакъв грип и пропуска със сигурност. Заедно с негрото, Александър Коларов и Майкон също няма да са на разположение, тъй като и двамата лекуват тежки контузии. Заедно с тях и Мика Ричардс остава в лазарета, така че виждате за какво става въпрос с евентуалния титулярен състав на гражданите. С оглед на това очаквам отново ниско резултатен мач и резултат, подобен на последния изигран мач на Манчестър Сити! Прогноза: Под 2,5 гола в Спортингбет.

Прегледайте всички налични опции за залог от двадесетия кръг на Висшата лига, като в същото време можете да се възползвате и от 100% бонус до 100 лева! Опитайте, няма да загубите нищо!

Пожелавам Ви успех с мачовете от най-гледаното първенство на планетата, като очаквам и вашите коментари и прогнози!



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930