Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на futbolniprognozi2
Име:
futbolni prognozi

Професия:
футболни прогнози

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
2

Блог вълни:
77
Последни постинги
imageСупер Купа на Испания: Реал Мадрид vs. Барселона 14.08.2011 23:00

Реал Мадрид приема Барселона в първия мач от Супер Купата на Испания. Каталунците имат леко психическо преимущество, тъй като реванша ще бъде само след три дена, когато домакини ще бъдат Барселона. 

В клуба на каталунците настроението е приповдигнато и играчите на Пеп въобще не се притесняват от предстоящото гостуване. Барселона излизат единствено и само за победа и резултата няма да се пази в този първи двубой. В предишния мач за Суперкупата, Барселона загубиха в първия мач, а после трудно успяха да обърнат "Кралския клуб". Подобно беше и положението срещу Севиля, когато Барса загубиха първо с 3:1 и после на Камп Ноу разгромиха Севиля с 4:0. До скоро Барселона "върлуваха" из САЩ, където не успяха да намерят достоен съперник и дори без голяма част от звездите си носеха победа след победа. С много добра игра се отличиха Давид Вия и Сейду Кейта, които бяха и реализатори на двата гола в последния мач на Барселона срещу Клуб Америка. 

Реал Мадрид от друга страна имат редица проблеми. Жозе може да не успее да вземе Адебайор в редиците на "белия балет", а дни преди двубоя травми получиха железния защитник Рамос и новото попълнение Нури Шахин. От ръководството на Реал съобщават, че защитника ще бъде подложен на специални процедури, но вероятността да го видим на линия срещу Каталунците е много малка. През изминалите контролни мачове Реал Мадрид се представи достойно, с убедителни победи над съперниците си. Кристияно Роналдо е в отлична форма, заедно с всички останали здрави титуляри. 

Реал Мадрид имат да си връщат и сега е момента да го направят. Преди успяха да стигнат само до равенство, а след това бяха надиграни тотално на Камп Ноу. След изминалите резултатни двубой и на двата тима, очаквам един мач с под 2.5 гола. 

Прогноза: Под 2.5 гола @ 1.85

Статистика на последните двубой между
 Реал Мадрид и Барселона:

Дата Турнир Мач Резултат
16/04/2011 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 1:1
10/04/2010 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 0:2
02/05/2009 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 2:6
07/05/2008 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 4:1
22/10/2006 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 2:0
19/11/2005 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 0:3
10/04/2005 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 4:2
25/04/2004 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 1:2
19/04/2003 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 1:1
01/05/2002 Шампионска Лига Реал Мадрид vs. Барселона 1:1
04/11/2001 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 2:0
03/03/2001 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 2:2
26/02/2000 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 3:0
19/09/1998 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 2:2
01/11/1997 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 2:3
07/12/1996 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 2:0
30/09/1995 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 1:1
07/01/1995 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 5:0
08/05/1994 Примера Дивисион Реал Мадрид vs. Барселона 0:1
Категория: Спорт
Прочетен: 297 Коментари: 0 Гласове: 0
Днешната футболна прогноза е за двубоя от немската Бундеслига между отборите на Херта и Байерн Мюнхен.

Херта и Байерн Мюнхен излизат днес, 18 февруари, от 16:30 часа в мач от 21-вия кръг на шампионата.

Двата отбора се  намират в челното класиране, като лидер в таблицата е Байерн Мюнхен, а Херта заемат шеста позиция.

Байерн Мюнхен не беше хегемон до преди няколко месеца, но след като навлезна в серия, отбора на Карло Анчелоти зае обичайната за тях позиция. По рано през седмицата, Байерн Мюнхен загатна за класата си, след като размаза в Шампионска лига отбора на Арсенал, оставяйки без думи феновете на артилеристите, след като на таблото след 90 минути игра бе изписано 5-1 в полза на Байерн.

Херта не се намира в най-добрата си форма, но пък все още има шансове да спаси сезона. Отбора се бори за участие в Лига Европа, а при добро стечение на обстоятелствата има шансове дори и за Шампионска лига, но те по-скоро са математически и реално непостижими за тях.

В последните си изяви, Херта допусна загуба в три от изиграните четири срещи, което показва, че момчетата на Пал Дардай имат още доста да научат.

В този мач, Байерн Мюнхен едва ли ще играе така надъхано, както и срещу Арсенал, затова е възможно да не станем свидетели на много голове, като нашия препоръчителен залог и прогноза за срещата е Под 2,5 гола, при страхотен коефициент от 1.85!

Не пропускайте нашите футболни прогнози и анализи!
Категория: Спорт
Прочетен: 323 Коментари: 0 Гласове: 0
Време е за първия двубой на Левски и Монтана от новият формат на футболното първенство в България. Двубоя Левски - Монтана ще се изиграе днес от 19:00 часа българско време на стадиона на "сините" - ''Георги Аспарухов" в София.

Ето и кой футболисти  попаднаха в списъка на Петрович за предстоящия двубой: Йоргачевич, Сандберг, Александров, Пиргов, Орачев, Нар, Костадинов, Аниете, Де Нойер, Деса, Адениджи, Чворович, С. Александров, Иванов, Янев, Кабов, Найденов и  Венци Христов.

Аут от състава остават Деян Иванов, Лукин, Минев, Краев и Бурабия, които се оплакват от различни контузии, а единствения наказан Прохазка.

ПРОГНОЗА: Левски са големия фаворит в срещата и това не е изненада за никой. Едва ли Монтана ще успеят да направят нещо, още повече, че излизат с напълно нов състав. Освен това традицията за последните 7 години повелява победа единствено за Левски, a  Монтана не могат да се похвалят даже с вкаран гол. 

Левски няма за какво друго да мисли, освен за добро представяне в България, тъй като европохода им вече приключи.

Монтана са известни с това, че са най-слабият гост в шампионата, и няма да е изненада, ако загубят с 2 или повече гола разлика. Коефициента за победа на Левски днес още падна, като 2 часа преди началото на срещата той е не повече от 1,17 при големите букмейкъри.
Категория: Спорт
Прочетен: 463 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.07.2016 18:07

Левски завърши на 2-ро място през миналия сезон далеч зад лидера Лудогорец. Сините обаче в дадени моменти успяваха да притиснат своя противник и на полусезона все още не беше ясно кой ще бъде шампион. Въпреки добрата кампания в Левски решиха, че трябва да сменят треньора и Стойчо Стоев отстъпи мястото си на Люпко Петрович още преди да е свършил предния сезон. През лятото пък и в ръководството на клуба настъпиха катаклизма и директора Георги Иванов - Гонзо напусна в посока Черно Море, където ще бъде треньор. Стигна се до назначаването на Андрей Желязков - Жужо и Станислав Ангелов на важни постове в клуба. Всичко това стана по време на подготовката, което разбира се забави и селекцията на отбора.

Въпреки всички тези катаклизми Левски ще стартира първенството с амбицията да спре доминацията на Лудогорец. Дали обаче е възможно това да стане е друг въпрос. Зелените изглеждат много подреден клуб, а трансферните суми които хвърлят за класни играчи показват че амбицията на Лудогорец е нова титла. Левски обаче има стабилен отбор и с доста работа и правилни трансфери може да застраши доминацията на разградчани. Ето и къде са плюсовете на сините преди старта на първенството.

Левски изглежда много стабилен на вратарския пост. Там сините разполагат с двама много качествени вратари, които натрупаха и сериозен опит в българския футбол - Боян Йоргачевич и Иван Чворович. В защита към стабилните Александър Александров и Сърджан Лукин, Левски добави и представилия се на ниво с екипа на Славия през миналия сезон - Димитър Пиргов. В средата на терена обаче сините изглеждат много стабилно. Там за титулярни места ще спорят Георги Костадинов, Джереми Де Нойер, Мехди Бурабия, Божидар Краев, Франсис Нар и Хеан Деса. Към тази група може да добавим и новото попълнение - Антонио Аниете. Испанеца има опит по българските терени и може да играе, както на върха на атаката така и в по-задни позиции.

Големия коз за Левски в битката за титлата обаче се казва Люпко Петрович. Носителят на КЕШ сръбски специалист е врял и кипял в такива битка и се очаква да дигне нивото на Левски. Петрович знае как се печелят трудните мачове в първенството, а това е голям плюс за състава на Левски.

Категория: Спорт
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 06.07.2016 22:56
Евро 2016 - Франция
Всички фенове на футбола тръпнат в очакване на големия форум във Франция през лятото - Евро 2016, а специално за най-нетърпеливите сме подбрали най-големите победи в историята на европейски финали.
За огромно наше съжаление освен че няма да видим нашите национали на това първенство, ние попадаме и със сериозен негативен отенък в тази класация.

1884, групова фаза: Франция - Белгия 5:0
Французите отново са домакини на европейското първенство и стартират с 1:0 срещу Дания. Няколко дни по-късно в Нант пред 50 000 зрители, петлите буквално се разправят с Белгия. Хеттрик на Мишел Платини и голове на Ален Жирес и Жан Фернандес носят успеха на Франция. По-късно петлите триумфират с купата след успех на финала срещу Испания, а легендарната десетка на петлите завършва турнира с 9 гола, което е и рекорд на европейските първенства.

1884, групова фаза: Дания - Югославия 5:0
В същия ден, в който Франция отнася Белгия, Дания торпилира Югославия. Червения динамит завършва втори в групата след петлите и стига до полуфиналите на турнира, където губи от Испания след дузпи.

2000, четвъртфинал: Холандия - Югославия 6:1
В Ротердам пред 47 000 зрители, лалетата буквално размазват западните ни съседи. С хеттрик се отчита Патрик Клуиверт, два гола вкарва Марк Овермарс, а автогол си бележи Деян Говедарица. За югославяните почетното попадение бележи Саво Милошевич в продължението на мача. Няколко дни по-късно, Холандия отпада след дузпи от Италия на полуфиналите и се сбогува с мечтата да грабне трофея на домашната си сцена.

2004 групова фаза: Швеция - България 5:0
В последното ни засега участие на голяма сцена, нашите момчетата стартират с голям шамар от Хенрик Ларсон и компания. На Жозе Алваладе в Лисабон, не и без помощта на кошмарния за България Майк Райли, нашите момчета губят с 5:0. Фредрик Люнберг, Хенрик Ларсон (2), Златан Ибрахимович и Маркус Албак са точни за шведите, които отпадат на 1/4-финалите от Холандия след изпълнение на дузпи. Лъвовете пък отпадат безславно след още две загуби от Дания и Италия.

Междувременно можете да следите за всички футболни прогнози и залози на Евро 2016 от сайта на нашите парньори: http://futbolniprognozi365.com/, където ще можете да се информирате и за всичко интересно около турнира.
Категория: Спорт
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930