Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
футболни прогнози с точност до последната секунда на мача.
Автор: futbolniprognozi2 Категория: Спорт
Прочетен: 302693 Постинги: 141 Коментари: 58
Постинги в блога от Юли, 2016 г.
Време е за първия двубой на Левски и Монтана от новият формат на футболното първенство в България. Двубоя Левски - Монтана ще се изиграе днес от 19:00 часа българско време на стадиона на "сините" - ""Георги Аспарухов" в София.

Ето и кой футболисти  попаднаха в списъка на Петрович за предстоящия двубой: Йоргачевич, Сандберг, Александров, Пиргов, Орачев, Нар, Костадинов, Аниете, Де Нойер, Деса, Адениджи, Чворович, С. Александров, Иванов, Янев, Кабов, Найденов и  Венци Христов.

Аут от състава остават Деян Иванов, Лукин, Минев, Краев и Бурабия, които се оплакват от различни контузии, а единствения наказан Прохазка.

ПРОГНОЗА: Левски са големия фаворит в срещата и това не е изненада за никой. Едва ли Монтана ще успеят да направят нещо, още повече, че излизат с напълно нов състав. Освен това традицията за последните 7 години повелява победа единствено за Левски, a  Монтана не могат да се похвалят даже с вкаран гол. 

Левски няма за какво друго да мисли, освен за добро представяне в България, тъй като европохода им вече приключи.

Монтана са известни с това, че са най-слабият гост в шампионата, и няма да е изненада, ако загубят с 2 или повече гола разлика. Коефициента за победа на Левски днес още падна, като 2 часа преди началото на срещата той е не повече от 1,17 при големите букмейкъри.
Категория: Спорт
Прочетен: 463 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.07.2016 18:07

imageЛевски завърши на 2-ро място през миналия сезон далеч зад лидера Лудогорец. Сините обаче в дадени моменти успяваха да притиснат своя противник и на полусезона все още не беше ясно кой ще бъде шампион. Въпреки добрата кампания в Левски решиха, че трябва да сменят треньора и Стойчо Стоев отстъпи мястото си на Люпко Петрович още преди да е свършил предния сезон. През лятото пък и в ръководството на клуба настъпиха катаклизма и директора Георги Иванов - Гонзо напусна в посока Черно Море, където ще бъде треньор. Стигна се до назначаването на Андрей Желязков - Жужо и Станислав Ангелов на важни постове в клуба. Всичко това стана по време на подготовката, което разбира се забави и селекцията на отбора.

Въпреки всички тези катаклизми Левски ще стартира първенството с амбицията да спре доминацията на Лудогорец. Дали обаче е възможно това да стане е друг въпрос. Зелените изглеждат много подреден клуб, а трансферните суми които хвърлят за класни играчи показват че амбицията на Лудогорец е нова титла. Левски обаче има стабилен отбор и с доста работа и правилни трансфери може да застраши доминацията на разградчани. Ето и къде са плюсовете на сините преди старта на първенството.

Левски изглежда много стабилен на вратарския пост. Там сините разполагат с двама много качествени вратари, които натрупаха и сериозен опит в българския футбол - Боян Йоргачевич и Иван Чворович. В защита към стабилните Александър Александров и Сърджан Лукин, Левски добави и представилия се на ниво с екипа на Славия през миналия сезон - Димитър Пиргов. В средата на терена обаче сините изглеждат много стабилно. Там за титулярни места ще спорят Георги Костадинов, Джереми Де Нойер, Мехди Бурабия, Божидар Краев, Франсис Нар и Хеан Деса. Към тази група може да добавим и новото попълнение - Антонио Аниете. Испанеца има опит по българските терени и може да играе, както на върха на атаката така и в по-задни позиции.

Големия коз за Левски в битката за титлата обаче се казва Люпко Петрович. Носителят на КЕШ сръбски специалист е врял и кипял в такива битка и се очаква да дигне нивото на Левски. Петрович знае как се печелят трудните мачове в първенството, а това е голям плюс за състава на Левски.

Категория: Спорт
Прочетен: 469 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 06.07.2016 22:56
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юли, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031