Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
футболни прогнози с точност до последната секунда на мача.
Автор: futbolniprognozi2 Категория: Спорт
Прочетен: 302185 Постинги: 141 Коментари: 58
Постинги в блога от Юни, 2012 г.
Едва ли някой можеше да прогнозира и посочи имената Испания - Италия на финала на Евро 2012.

Това обаче вече е факт и двата отбора ще спорят за титлата в зрелищен мач тази неделя в Украйна, Киев. Испания можеха още в груповата фаза да направят така, че Италия да си ходи, но като че ли те са им по удобен съперник от Германия. Дел Боске няма притеснения и сподели пред медийте, че е можел да ги премахне, но им е дал шанс да продължат. Сега според Дел Боске няма фаворит в този мач. И двата отбора имат равни шансове да спечелят, а коефициентите от букмейкърите например в Bet365 въобще не са реални. Италия няма да се оставят и се очаква да играят така, както играха и срещу Германия: с пълна пара!

На никой няма да му е лесно и ще станем свидетели на интересен мач. Испания - Италия започва в неделя от 21:45 часа, а преди това можете да прегледате букмейкърите за оферти по повод финала! Успех и приятно гледане на мача!
Категория: Спорт
Прочетен: 996 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.07.2013 11:25
imageВтория полуфинален мач от Евро 2012 среща тимовете на Германия и Италия. Срещата се очаква да е далеч по-интересна от първия полуфинал и това не е случайно.

Германия - Италия е мач на двете крайности. Германия са в много по-добра както игрова, така и психическа форма от своя опонент Италия. Италия имат редица проблеми, играят всеки път различно, опитват се да се нагодят на играта на противниците им, като тази им тактика досега им донесе успех, но дали ще успеят и срещу коравия бундес тим?

Италия макар и по-слаби към момента от Германия, могат да се похвалят с доста победи над тях и то победи дошли на подобен тип първенства. Цели четири поредни пъти Италия изхвърля от евросцената Германия и сега отново ще опитат да направят това за пети път. Едва ли от немския тим обаче мислят така. Йокам Льов ще пусне всичко най-добро, без компромиси и смятам, че няма да има проблеми с победата.

Коефициентите на водещите букмейкъри, в частност на Bet-at-home са много добри за една евентуална победа на Германия, която е оценена на над 1,90! Според мен задължително трябва да се опита, а и Италия няма вечно да им върви!

Категория: Спорт
Прочетен: 1237 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 21:07
Във фазата на директните елиминации няколко отбора вече си тръгнаха, а някой все още очакват своята съдба. Два от тези отброа тимовете Испания - Франция.

Испания бяха и все още са сочени за вероятен шампион, но според мен не можем да измерваме груповата фаза със съперниците прескочили този етап. Франция играха далеч по-добре от минали години, но все още малко не им достига. Добрата новина при тях е, че са с пълни сили и нямат проблемни играчи. Така са обаче и Испания и това ме кара да мисля, че ще станем свидетели на един интересен и интригуващ мач!

Гледайте мача Испания - Франция на живо, тази събота от 21:45 часа и нека по-добрия победи!
Категория: Спорт
Прочетен: 874 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 11:24
imageТози петък от 22:00 часа българско време ще се изиграе втория мач от директните елиминации в Евро 2012, които ще срещне отборите на Германия и Гърция.

Гърците са голямата изненада на тези четвъртфинали и е похвално стремежа и положените от тях услилия, за да успеят да стигнат до тук. Гърция започнаха зле, с червен картон още в първия мач, но макар и с човек по-малко и със съдията срещу тях извоюваха си мъжки точката срещу Полша. След това пък без да очаква никой малко преди да ги отпишем последва мач срещу най-силния в групата Русия, когото Гърция направо изпратиха у дома без да им мигне окото! Сега обаче са със сериозни проблеми в едни от най-важните зони - вратарското поле и нападението. И двамата им топ играчи на тези места са контузени и ще трябва отбора да се справи без тях.

Германия е ясен участник и никой не се изненадва, че се добраха до тук. Отбора мачка наред, а както се говори, тепърва ще започнат да играят както трябва и да смачкат противника още в началото. Всички футболисти от лагера на Льов са на линия, нямат контузени или наказани играчи. Германия играят много тежък футбол ако мога така да се изразя и може би само Англия могат да играят по техния стил.

Букмейкърите, както и повечето прогнози за мача Германия - Гърция са красноречиви и ясни, сочещи Германия като победител и то с разлика. Вижте още информация за топ коефициентите в сайта на букмейкъра Bet365 или директно от тук http://sportbul.net
Категория: Спорт
Прочетен: 1439 Коментари: 0 Гласове: -1
Последна промяна: 03.08.2013 21:08
imageДойде време да се сложат картите на масата и да излезнат най-добрите сред добрите, оцеляли след груповата фаза в Евро 2012. Фазата на директните елиминации е пред стартиране, а коефициентите са повече от убийствени, имайки предвид беглия поглед, който хвърлих в сайта на Bet365.

На много от фаворитите са поставени изключитлено ниски коефициенти, което предразполага да опитаме да играем и търсим изненадата с малко пари! Германия - Гърция едва ли ще е изненада, но пък Чехия - Португалия си е жив троен мач. Англия - Италия също е среща, която може да свърши всякак, а и си мисля, че за разлика от някой групи, то сега през фазата на директните елиминации ще има повечко голове! Головата машина Кристияно Роналдо вкара цели два в изминалия мач на Украйна, Уейн Рууни вече и той е на линия, така че можем да очакваме вече да започне истинското Евро 2012! Футбол с Bet365 отново са най-подготвени за случая. Букмейкъра е заложил на всяка една среща повече от 100 различни опции, което ни дава големия шанс да изберем не между едно, хикс и две, а да търсим някаква опция, която реално е 50/50! Избора е голям, като започнем от бройката на голове, и стигнем до привлекателния азиатски хендикап.

Пожелаваме Ви успех и лично аз се втурвам за да си подбера комбинацията, докато не е станало късно!
Категория: Спорт
Прочетен: 801 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 21:09
Швеция - Франция в последен мач от група Д на Европейското по футбол в Полша и imageУкрайна. Отборите се състезават в група Д в компанията на Англия и Украйна. Класирането е следното: Франция и Англия с по 4 точки на съответно първо и второ място, Украйна с три точки и последни са футболистите на Швеция с нула точки.

Швеция както казахме по-горе са с нула точки и каквото и да правят, техните резервации за Швеция са вече разписани и само още няколко часа остават в Полша и Украйна. Това обаче не им преди да развалят празника на Франция или поне да ги накарат да завършат на второ място в групата, което автоматично означава, че ще им се падне по труден съперник в следващия мач, където всяка загуба е фатална.

Франция обаче едва ли мислят за загуба и ще излезнат с мисълта да смачкат отбора на Ибрахимович, който за пореден път се изложи. Карим е начело а зад него умело действат Рибери и компания, което означава само едно - сериозно настъпление по всички флангове!

Всички прогнози за Швеция - Франция са еднозначни и отбора на петлите е с най-големи шансове за победа в този мач. Равенството не е опция за Лоран Блан и отбора му ще търси трите точки!
Категория: Спорт
Прочетен: 827 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 11:23
imageДвубоя Дания - Германия е последния от груповата фаза от най-тежката и трудна за преодоляване група в 14-тото поред европейско първенство по футбол, играещо се тази година в Полша и Украйна.

Дания изненадаха отначало всички с добра игра, но впоследствие бяха сложени на мястото им. Сега срещу дисциплинирания и мачкащ наред отбор на Германия ще им е особено тежко и може би това ще им е последната среща, която ще изиграят на тази сцена.

Германия, макар и фаворит за момента, преди този мач в Група В, все още могат теоретически да отпаднат и да не се класират за по-нататъшно участие. Това едва ли може да се случи, но във футбола е видно, че стават и чудеса. За да избегне обаче всякакви подобни чудеса, Германия ще излезе с оптимален състав без нито един почиваш и ще търси задължителен успех, срещу Дания.

Коефициентите за Дания - Германия в световноизвестния букмейкър познат сред всички българи букмейкърът bet365 са много добри и евентуална победа на Германия е оценена на над 1,70, което за мен си е чист подарък!

Приятно гледане и пълно джобове от тази среща Ви пожелаваме ние!
Категория: Спорт
Прочетен: 1060 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 21:09
Интересен мач от най-тежката група в Евро 2012 среща отборите на Холандия - Германия.

Германия успяха макар и трудно да спечелят три точки от първия си мач от тазгодишното първенство, докато Холандия сътвориха една от големите издънки и загубиха заслужено от Дания. Сега в Групата водачи са Германия и Дания, а Холандия и Португалия нямат и точка спечелена. Това означава, че двубоя ще е решаваш за Холандия и дано имат късмет Португалия да победят пък Дания. Става много интересно и заплетено и определено тази група ще е с най-труден шанс за измъкване. Много верооятно е Германия отново да надделеят в тази среща и така както бе ясно на всички да си осигурят първото място в Групата. Варианта който се разкрива според мен е, Германия на първо място, Дания и Португалия ще се борят за второто, а Холандия почти със сигурност ще се приберат рано, рано в тях.

Повечето футболни прогнози за мача Холандия - Германия са тройни избирайки трите знака, но все си мисля, че Германия отново макар и със зор ще пречупят холандците! Успех и приятно гледане на европейското първенство!
Категория: Спорт
Прочетен: 1436 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 11:22
Две от взривяващите срещи от тазгодишното 14-то поред Европейско първенство по футбол несъмнено са двубойте между отборите на Испания - Италия и Франция - Англия.

Първата среща, мача между Испания - Италия сам по себе си е изключително интересен. Ще разберем в този първи мач и за двата отбора дали са подготвени шампионите от Испания, и дали Италия ще се съвземе от силните трусове в буквален и в преносен смисъл. Фаворити обаче разбира се остава отбора на Испания. Италия след масовите арести, няма как да не са с поне пречупено самочувствие и особено първия им мач точно срещу Испания, според мен няма да им върви.

Другата интересна битка е между Франция - Англия. Френския тим е изцяло преобразен и разочарования от Лоран Блан не се очакват, а само добри постижения и победи. Англия пък за мен са един от отборите, които трудно ще прекрачи груповата фаза, ако въобще успее да го направи. Просто не са подготвени според мен и макар, че английсия футбол е един от най-добрите в света, то те нямат подготвен стабилен национален отбор, подхождащ на страна като Англия. Франция ще победят в този мач и то с разлика!
Категория: Спорт
Прочетен: 860 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 11:22
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юни, 2012  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930