Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
футболни прогнози с точност до последната секунда на мача.
Автор: futbolniprognozi2 Категория: Спорт
Прочетен: 302694 Постинги: 141 Коментари: 58
Постинги в блога от Май, 2012 г.
След като се изиграят първите два мача на Европейското първенство 2012 от Група А, ще дойде реда и на следващите две срещу от Група Б. В първия мач от Група Б ще станем свидетели на един изключително интересен двубой между отборите на Германия - Португалия. Германия излизат с претенциите за минимум финал тази година, и според мен ако успеят да стигнат до там, то те и ще го спечелят! Отбора е изключително дисциплиниран, притежава чудесни футболисти, добър треньор и всичко необходимо за да мине през Португалия.

Португалия са втория отбор в групата, сочен за вероятния оцелял, но нищо не се знае. Португалия имат добър състав, но срещу Германия според мен ще им е доста трудно!

Втория мач, веднага след този е срещата между отстаналите отбори от групата - Холандия - Дания. Само на пръв поглед и вече всичко ви е ясно - Холандия печели безапелационно срещата! Да, ама не! Динамитете от Дания макар и трудно се наредиха на това европейско след добра игра и имат своя шанс в групата, според зависи разбира се, как ще се подредят останалите отбори. Холандия имат великолепни играчи и няма смисъл да ги изброявам, но нещо "лалетата" тази година не ми вдъхват доверие! Португалия почти със сигурност ще ги бие в следващата среща и според мен ще стане много интересно в тази група! Проверете най-добрите коефициенти в сайта на Sportingbet или от тук - http://sportbul.net/
Категория: Спорт
Прочетен: 1272 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 21:11
Финален мач от турнира за Купата на Краля среща отборите на Барселона - Атлетик Билбао. Барселона са сочени за фаворит в срещата и победата им е оценена на едва 1,25 коефициент. На техния съперник в лицето на Атлетик Билбао пък е даден над 9,00 коефициент за евентуална победа. Барселона се изложиха този сезон и не спечелиха абсолютно нищо. Атлетик Билбао и те не взеха нито един трофей, а имаха своя шанс. Сега тази събота един от двата отбора ще покаже, че не е играл напразно тази година и ще внесе в своята зала трофея от Купата на Краля. Дали каталунците ще изпратят с победа своя Пеп Гуардиола или при тях кризата тепърва ще се задълбочи? Атлетик Билбао пък са способни да поднасят всякакви изненади и както Манчестър Юнайтед бе тотално надигран, защо и Барселона да не рухне в този момент? Всички прогнози за двубоя между Барселона - Атлетик Билбао показват каталунците за победител, но аз смятам, че "баските" имат шанс!
Категория: Спорт
Прочетен: 841 Коментари: 0 Гласове: 0
Най-накрая сезона в родната А група е към своя край, а все още шампиона не е известен. В спор да решат кой е най-добрия тим за 2011/2012 година излизат Лудогорец и ЦСКА.

Лудогорец са фаворити и всички анализатори сочат отбора от Разград за сигурен победител. От ръководството на разградския клуб са обещали тлъста премия на всички играчи, така че ще има определено за какво да играят. Преди няколко дена новака в А групата Лудогорец измъкна из под носа купата на Локо Пловдив и обърна мача, което само още повече ще ги мотивира да триумфират на Лудогорец Арена.

ЦСКА от друга страна също се представиха повече от блестящо във техния изминал кръг. Отбора воден от Стойчо Младенов без никакво услилие направо разпиля Литекс на Христо Стоичков и така води с две точки пред Лудогорец, което ще рече, че армейците ще се радват и на равенството, макар и да не го признават!

Лудогорец - ЦСКА определено ще бъде срещата на деня в сряда и интереса към нея е голям както от към обикновенни зрители, така и от към сериозните залагащи! Водещия Bet365 е определил интересни коефициенти и ще предлага залози на живо, така че не изпускайте това зрелище!
Категория: Спорт
Прочетен: 1115 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 21:12
Епичния сблъсък във финала на Шампионска лига среща тази година отборите на Байерн Мюнхен и Челси.

Домакините имат предимството, че ще изиграят този толкова важен мач на собствен терен, а на Челси няма да им е никак лесно в Мюнхен.

Двубоя Байерн Мюнхен - Челси ще се състой тази събота от 21:45 часа, а на живо можете да го гледате по БТВ Екшън.

Байерн Мюнхен имат достатъчно титли досега на рафта си, а Челси все още не са запълнили тази празнина. Байерн наскоро загубиха за пореден път от Борусия Дортмунд, а Челси не приключиха на добре сезона.

Коефициентите от водещия букмейкър Bet365 дават очаквано предимство на арийците, което не е изненада за никой. Челси обаче със защитния си формат на игра може и да не оставят това да се случи!
Категория: Спорт
Прочетен: 1400 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 11:21
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Май, 2012  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031