Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
футболни прогнози с точност до последната секунда на мача.
Автор: futbolniprognozi2 Категория: Спорт
Прочетен: 301594 Постинги: 141 Коментари: 58
Постинги в блога от Април, 2012 г.
Този понеделник от 22:00 часа втория и първия във временното класиране на английското първенство Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед излизат в решаващ мач от тридесет и шестия кръг.

Двата отбора наскоро мериха сили и тогава по-добрия бе отбора на Фергюсън. Сега обаче Манчини има предимство и са хванали натясно стария шотландец, след като отбора му нещо не успява в последните мачове. Уигън не успя да падне и ги надигра макар и с малко, а в последния кръг пък след като водеха загубиха две точки и позволиха Евертън да ги догонят в зрелищен мач 4-4.

И двата отбора нямат сериозни липси, като само психическкото предимство като че ли е в полза на домакините. И двата отбора излезнаха на тренировъчни лагери за да отпуснат малко пара, но вече са в Манчестър и на Етихад ще бъде горещо!

Коефициентите за двубоя между Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед са почти изравнени, но това не е странно, като се има предвид че отборите са изключително равностойни. Всички обосновани футболни прогнози обаче сочат победа за домакините и аз съм сигурен, че тя ще се случи!
Категория: Спорт
Прочетен: 1623 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 03.08.2013 21:13
Един от интригуващите двубой от полуфиналите на Лига Европа среща Валенсия и Атлетико Мадрид. Това е втори мач от този етап. В първата среща Атлетико Мадрид успяха да вкарат цели четири гола с което до известна степе си помогнаха преди този реванш. Лошото е, че Валенсия умее да вкарва тук доста и не са за подценяване! Коефижиентите за двубоя Валенсия - Атлетико Мадрид са доста интересни и ще е интересно да се проследи мача на живо! Успех!
Категория: Спорт
Прочетен: 913 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.05.2012 17:05
Кой ще надделее в този сблъсък между първенеца в Испания и немския колос от Германия? Реал Мадрид - Байерн Мюнхен се очертава да бъде още по-интересен от първия двубой! Баварците загубиха вече шанса си за титла в Германия, а Реал Мадрид пък го спечелиха след тежък мач с Барселона. Именно това мисля, че ще се окаже решаващо: Реал Мадрид са изморени след мача с каталунците в събота, Байерн Мюнхен пък трябва да уважат финала, който ще е на техен терен и през уикенда играха със втория състав, така че пристигат на Сантяго Бернабеу в оптимален състав! Вижте всички опции за залог на двубоя Реал Мадрид - Байерн Мюнхен и изберете един от най-добрите коефициенти само в Bet365!
Категория: Спорт
Прочетен: 1061 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 21:13
Прогноза за мача Атлетико Мадрид - Валенсия.

Двубоя според мен е много ясен. Атлетико Мадрид макар и смятани тази година за отбор загубил тренинга си и всичко останало в Лига Европа не са за подценяване. Макар и срещу познат съперник с когото наскоро направиха 0-0 в Испания, тук на своя Калдерон мадричани не веднъж са надигравали Валенсия.

Коефициента за мача Атлетико Мадрид - Валенсия е доста интересен, като за фаворити са определени домакините, докато на Валенсия е даден доста висок коефициент. В края на 2011 година Валенсия разчупиха "статуковото" и взеха победа тук, но преди това пет поредни мача нямаха успехи!

Моята прогноза за този мач е победа през първото полувреме за Атлетико Мадрид в Bet365, при доста добър коефициент!
Категория: Спорт
Прочетен: 1298 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 11:20
Поредния кръг на Испанската Примера Дивисион тази седмица е малко по-рано, но за сметка на това един от първите мачове Атлетико Мадрид - Реал Мадрид ще бъде едно истинско дерби!

Мача си е дерби, и може да се каже едно от най-големите, разбира се след битките на Барселона с Реал, където всичко е повече от класика!

Моуриньо след силното летене падна ниско, на само 4 точки разлика от вечния съперник Барселона, и тази среща ще бъде едно малко изпитание за белия балет! Барселона имат далеч по лесен съперник, а и скоро ще се срещнат с Реал през април месец!

Троен мач, но задължително трябва да го гледате! Двубоя Атлетико Мадрид - Реал Мадрид ще се илъчва на живо в букмейкъра Бет365, само след безплатна регистрация! Успех и приятни минути с качествения испански футбол! Вижте още в нашия блог за спортни прогнози!
Категория: Спорт
Прочетен: 1257 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 21:14
Най-вълнуващия двубой утре вечер от осминафиналите на Шампионска лига среща отборите на Барселона - Милан. Вижте анализ на срещата и няколко футболни прогнози за срещата.

Два изключително силни и равностойни като цяло отбори, но в този реванш предимството е на страната на тима от Испания. Барселона успяха да запазят равенството в първия мач и сега на своя Камп Ноу ще излезнат далеч по-спокойни от гостуващия им тим на Милан. Не е изненада, че всички прогнози за двубоя Барселона - Милан са в полза на домакините, като коефициента е повече от показателен за това. Милан имат редица проблеми както в стартовия си състав, така и на психическа основа. Докато Барселона бележат победа след победа в родния си шампионат скъсявайки дистанцията с Белия Балет на Жозе Моуриньо, Милан взеха малко по-малко да намалят темпото и могат скоро да сдадат първата си позиция.

Както казахме по горе коефициента даден от повечето букмейкуъри е показателен за очакванията на всички от мача, но пък за мач от този етап на Шампионска лига такива коефициенти да се предлагат си е жива спекулация! От Bet365.com например дават един от големите коефициенти - 1,25. Това е смешно и напук на тях, аз пък ще опитам обратния залог, или ще рискувам с малка сума победата на Милан при коефициент над 12,00! Успех на всички!
Категория: Спорт
Прочетен: 1864 Коментари: 4 Гласове: 1
Последна промяна: 03.08.2013 21:14
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30