Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
футболни прогнози с точност до последната секунда на мача.
Автор: futbolniprognozi2 Категория: Спорт
Прочетен: 302703 Постинги: 141 Коментари: 58
Постинги в блога от Февруари, 2012 г.
В мач от италианската Серия А един срещу друг сили ще мерят отборите на Лацио - Фиорентина.

Двубоя ще се очаква с голям интерес, тъй като Лацио ще трябва да търси задължителна победа срещу Фиорентина.

Отбора ще се бори със зъби и нокти, тъй като целта ще е третото място, което би ги изстреляло директно в Шампионска лига. Повечето футболни прогнози избират категорично Лацио за победител, но все пак се наблюдава известен спад в играта им.

Фиорентина от друга страна са в долната част на класирането, не са застрашени от изпадане, но след двата им отрицателни мача, трети би дошъл малко в повече.

Интересното тук в този мач между Лацио и Фиорентина, е че и двата тима от много време насам не са завършали наравно. Това е малко нетипично за отбори от това първенство и можем да опитаме такъв залог при един доста добър коефициент, като в Bet365 той стига до 3,30! Успех и внимвайте със залозите!
Категория: Спорт
Прочетен: 1552 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.07.2013 11:18
На Сан Сиро тази седмица дербито е между: Милан - Ювентус.

Двубоя се очаква с особен интерес, а крайния изход е загадка за всеки. Милан се представиха добре в Шампионска лига с категоричната победа с 4-0 над Арсенал, но сега са с редица контузени или наказани играчи и ще им е доста трудно срещу Ювентус.

Ювентус макар и да им е трудно тук, на Сан Сиро можем да очакваме от тях да направят нещо положително, тъй като са с пълна група, и за разлика от Милан са отпочинали с поне една идея повече!

Съботен мач, коефициент от 3,20 в Bet365 за Ювентус - там мисля да заложа и аз! Умерено!
Категория: Спорт
Прочетен: 1228 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.07.2013 11:18
Поредното дерби в Англия - тази седмица сблъсъка е на Емирейтс, където Арсенал - Тотнъм ще мерят сили в поредния кръг от Висшата лига на Англия.

Домакините претърпяха два удара в последните си мачове, но сега ще трябва да бранят с всички сили четвъртото си място във Висшата лига, защото то е единственото за което ще се борят и ще им даде възможността да участват в Шампионска лига, където тази година нямат особен късмет.

Всички футболни прогнози за срещата са изключително интересни и имайки предвид отборите, който ще мерят сили можем да очакваме всичко. От sportbul.net/bet365/ са приготвили над 70 различни залога и аз ви предлагам да изберете нещо 50/50! Успех!
Категория: Спорт
Прочетен: 1717 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 20.07.2013 11:18
Барселона - Валенсия е може би един от най-вълнуващите мачове в неделната футболна програма. Каталунците заемат второ място във временното класиране, а Валенсия са плътно по петите им изоставайки с осем точки. Точно толкова точки пък Барселона изостават от Реал Мадрид и явно няма да успеят да вземат тази година трофея. Пеп Гуардиола дори може да се раздели с Барса, но засега от ръководството го уговарят да склони и да остане поне още един сезон.

Проблемите на Барселона идват във всички случай когато са далеч от дома. При домакинските си изяви отбора е с доста добра статистика и вероятно тази неделя отново ще се поздравят с победа.

Валенсия не са за подценяване, но и те в последните няколко кръга играят неубедително. Съвсем скоро пък играха и срещу Барселона в мач от Купата на Краля, където загубиха, като сега очаквам същото да се случи и в този 23 кръг!

Прогноза Барселона - Валенсия 1
Категория: Спорт
Прочетен: 1000 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.05.2012 17:17
Футбола още от древността след гладиаторските битки е бил събитието, което събира на едно място хиляди зрители и им предлага "Зрелище"! Заедно с популярността на футбола се родиха и букмейкърските къщи, който са един от големите спонсори на футболните отбори.

Паралелно с това интернет се разви до там, че вече и децата боравят с него без никакъв проблем. Така букмейкърите също израснаха и създадоха големи уебсайтове приемащи денонощно залози за всичко за което се сетите. Можете да залагате от това кой отбор да победи в мача, до това дали ще завали дъжд, сняг или градушка!

Появиха се и много сайтове за футболни прогнози, насочващи залагащите към правилния избор и печалбата. Не винаги обаче тези сайтове предлагат успешни прогнози и повечето се опитват да изкопчат от обикновения залагаш или смс, или някаква абонаментна такса за уж сигурни мачове!

Да обаче сигурен мач не съществува, това мога да докажа по безспорен начин, а и вие мисля че го знаете - и Барселона и Манчестър Юнайтед например могат и загубиха от отбори в дъното на класирането! Това нормално ли е? Не, това не е нормално, но точно тук се крие и магията на футбола - да очакваш неочакваното!

Така в този ред на мисли Ви предлагам да разгледате внимателно и проследите футболните прогнози и анализи на един уеб сайт, който е в пространството вече от близо три години - www.tryandwin.net. Ежедневно там ще намерите информация за предстоящите най-интересни мачове, информация за контузени или наказани играчи или с други думи казано за всичко от което може да се повлияе изхода на дадена среща!

Там ще намерите и подходяща информация за едни от най-добрите и сигурни букмейкъри, защото на кого поверявате парите си не е никак маловажно. Ако сте начинаеш в залозите пък, същия този сайт предлага безплатна игра с футболни прогнози в която можете без никаква инвестиция да изкарате до 300 лева и с тях да започнете без притеснение първите си залози! С оглед на горното няма как да не завърша с една велика мисъл, на един велик футболист: "Който играе пичели, който не играе - ни печели"! Успех!
Категория: Спорт
Прочетен: 884 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 11:17

Астън Вила - Манчестър Сити: В същото време Манчестър Сити излезе еднолично начело след победата в последния кръг над Фулъм с 3-0, но след мача в събота между Манчестър Юнайтед и Ливърпул в момента те изостават. Проблем продължават да са им гостуванията в последните седмици - само 1 успех в последните 6 визити в лигата, при вкарани само 3 гола. Това се дължи на факта, че просто няма кой да вкарва навън, след като Агуеро бележи само в Манчестър и Лондон до момента, а в другите градове все още няма гол. Дзеко пък не е във форма, пък и не си партнира добре с Агуеро, а Балотели изтърпява наказание. Добрата новина за Манчини е завръщането на капитана Компани, както и на Насри, докато Яя и Коло Туре продължават да са в Африка. Джеймс Милнър пък остава под въпрос, тъй като от лекарския екип са установили счупена кост на ръката на халфа. Травмата най-вероятно се е получила по време на мача с Евертън. Все пак Милнър се чувствал добре, но за него ще се решава непосредствено преди срещата.

Категория: Спорт
Прочетен: 928 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.05.2012 17:18

Олимпиакос се борят за шампионска тилта с вечния си съперник Панатинайкос, а пък АЕК си се борят за място в евротурнирите. Олимпиакос са тима с най-добра защита и най-добра форма в последните си 10 мача, като са допуснали едва 2 гола в тях, а са вкарали 21. У дома в мача са вкарали 24 гола и са допуснали 6 такива. Обикновено пир тях по-резултатно е второто полувреме и може да се пробва 0:0 на полувремето.
източник: http://tryandwin.net/

Категория: Спорт
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.07.2013 11:17
Вълците се намират в средата на таблицата, но не далеч от зоната на изпадащите - само 6 точки е разликата. В последния кръг направиха 0-0 с един от лидерите - Борусия М, а през голяма част от мача превъзхождаха противника, което определено бе изненадващо. През есента имаха сериозни проблеми в защитата, която пускаше доста голове, но
източник: http://tryandwin.net/
Категория: Спорт
Прочетен: 915 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 11:16
imageЕдно страхотно дерби ни очаква в понеделник - ден в който интересните мачове са рядкост! Ливърпул - Тотнъм ще бъде гвоздея в програмата, завършваш поредния кръг от английската висша лига!

Домакините отново няма да могат да се преборят за нещо сериозно, макар и да показаха, че нямат проблеми срещу отбори като Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити - водачите във Висшата лига.

Тотнъм пък имат сериозни предпоставки да мислят дори и за титлата! Отбора е на много близо до първата позиция и макар и трети към този момент ще се борят докрай!
Хари Реднап успя да изгради само за един сезон един изключително стабилен отбор, без сериозни трансфери!

Статистиката между двата отбора за изминалита години е следната:
   
18.09.2011 PR Tottenham 4-0 Liverpool FC  
15.05.2011 PR Liverpool FC 0-2 Tottenham  
28.11.2010 PR Tottenham 2-1 Liverpool FC  
20.01.2010 PR Liverpool FC 2-0 Tottenham  
16.08.2009 PR Tottenham 2-1 Liverpool FC  
24.05.2009 PR Liverpool FC 3-1 Tottenham

Виждаме превъзходство от Тотнъм за последните три мача през изминалите две години, но като че ли е време мърсисайдци отново да се събудят на своя Анфийлд!

Още футболни прогнози и анализ на срещата по-късно тук.
Категория: Спорт
Прочетен: 1162 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 11:15
Местното дерби в Ла Лига изправя Хетафе срещу Реал Мадрид. Местно, защото домакините се намират в покрайнините на Мадрид и затова този наглед ясен мач в същото време е една бомба със закъснител!

Хетафе са много опасен отбор, борейки се точка за точка през този сезон и за момента представяйки се чудесно! Хетафе са и отбора успял да изненада каталунците през тази кампания и да им нанесе първия удар след забележителна серия без загуба!
Реал Мадрид пък водят убедителни и най-после под вещото ръководство на Жозе Моьриньо почти съм сигурен, че ще вземат титлата!

Още футболни прогнози за днешния футболен ден очаквайте малко по-късно в блога.
Категория: Спорт
Прочетен: 974 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 21:16
01.02.2012 22:26 - Аякс - Утрехт
Тази неделя от 13:30 часа Аякс посреща Утрехт в мач от холандската Ередивизия, а от водещите букмейкъри са приготвили над 90 различни опции за залог освен стандартния! 100 лева бонус в Bet365 пък ви чакат при регистрация в букито!

Домакините изостанаха на четвърто място във временното класиране след три неуспешни за тях кръга. Утрехт пък се борят за оцеляване и са с единия крак в опасната зона. Домакините имат сериозни проблеми и отново няма кой да вкарва.

Това ще даде шанс на слабия Утрехт да измъкне ценна точка, макар че надали ще успее. Аякс няма да се издъни четвърти пореден път и то точно срещу Утрехт!
Категория: Спорт
Прочетен: 1009 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 21:17
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Февруари, 2012  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829